Aanmelden

Ben jij op zoek naar een basisschool voor je kind? Dat kan! Je kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur van onze school, Ronald van Hilst. Hij ontvangt je graag op school, vertelt bijzonderheden over de school en het onderwijs en leidt je graag rond. Je neemt een kijkje in de klassen en de leerkrachten vertellen, wanneer ze even geen instructie geven, wat ze aan het doen zijn.        
Afspraken worden gemaakt onder schooltijd en het liefst in de ochtend. Zo krijg je een goed beeld van wat wij jou en jouw kind te bieden hebben. Wanneer de afspraak voor een kennismaking is gemaakt sturen wij u een informatiepakket over onze school toe, zodat je je kunt voorbereiden op de kennismaking. 

Graag willen we eerst de naam van jouw kind, zijn of haar geboortedatum, jouw naam en jouw contactgegevens weten. Dan nemen we contact op om een afspraak te maken. 

Na de kennismaking kun je je kind aanmelden door het invullen en inleveren van het aanmeldings-/inschrijfformulier dan starten we de inschrijfprocedure.