School

Missie & Visie

Op Basisschool St. Joseph bereiden wij kinderen voor op een gelukkig en succesvol leven in de 21e eeuw. Wij vinden het belangrijk om kinderen een stevige beheersing van de basisvakken mee te geven, waarbij we tegemoet komen aan de onderwijsbehoeften van het kind. Begrippen als zelfstandigheid, eigenaarschap en zelfreflectie zijn belangrijk in ons onderwijs. Vanuit vertrouwen spreken we hoge verwachtingen uit en dagen we kinderen uit om een volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Daarbij hechten wij grote waarde aan een veilige leeromgeving, als basis om tot leren te komen.

Aspecten als werken met dag- en weektaken, het voeren van kindgesprekken, werken aan 21e eeuwse vaardigheden en thematisch werken zijn onze speerpunten voor de komende jaren.

Centrale Hal (4)

Kijkje in de school

Hoe ziet onze school er eigenlijk aan de binnenkant uit? Dat ontdek je hier. Onze fotograaf heeft het uitgebreid in beeld gebracht. Kijk maar eens rond in onze lokalen, hallen en andere ruimtes. Ontdek in welke klas de groep van jouw kind zit of naartoe gaat.

Kijkje in de school

Kom kennismaken

Is onze school iets voor jouw kind maar wil je eerst meer informatie? Kom dan kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Of meld je aan voor een rondleiding door de school. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak

Meer dan

onderwijs!

Basisschool St. Joseph